Skrota julbordet - laga mat med kollegorna istället

Tidigare i livet, när jag jobbade inom försäkringsbranschen, åt jag julbord så det stod härliga till. Kunder och leverantörer ville bjuda på julbord. Företaget jag jobbade på, och jag själv ville också bjuda mina kunder på julbord. Hur gott jag än tyckte det var i början så var jag ganska trött på julmaten när det äntligen var julafton.

Därför har jag satt ihop en alternativ julmeny som jag tycker att du och dina kollegor eller kunder ska komma och laga tillsammans med mig på Handelsbaren i Åhus. Julsmakerna finns med, men det är ingen traditionell julmat så du kommer inte att ha tröttnat på den när julafton kommer.

Boka snabbt! Julen närmar sig och antalet kvällar är begränsade.

Dessutom får alla med sig en laddning med KastrullKarlssons egen sill, glöggkryddor och lite annat gottis.

 Vi ses!

 

Personuppgifter

Den här webbplatsen skapar och lagrar cookies. Du kan, genom att ställa in din webbläsare, bestämma om du vill ha cookies eller inte. Genom att fortsätta att använda den här webbplatsen samtycker du till att din dator får lagra cookies från kastrullkarlsson.se.

Kontakta oss

Ring oss: 0703-82 72 50, 0708-77 33 64
Maila oss: info@kastrullkarlsson.se
Skicka post till oss: Klittervägen 4, 296 38 Åhus