Dax igen

Det har varit ett långt uppehåll i matlagningsaktiviteterna. Jag har haft fullt fokus på vår andra verksamhet Lustra Utbildning, med spännande projekt och ny filmstudio. Men idag är det äntligen dags att leda matlagningsaktivitet igen. Ett gäng killkompisar (säger man så fast de, vi, är i femtioårsåldern?) ska fira jämn födelsedag genom att laga mat tillsammans. Smarrig soppa, huvudrätt från skogen och en härligt pösig efterrätt står på menyn. Till det utvalda viner. Jag ser fram mot en riktigt rolig kväll!

Julklappstips till personalen

Har du glömt att köpa julklappar till personalen? Eller har du redan givit dem chokladaskar, böcker, skålar, vaser, strumpor och tomteluvor, och letar efter en ny idé? Dagens tips är att ge dem en matlagningskväll istället. Tillsammans lagar ni mat, dricker vin och umgås. Samtidigt fördjupar ni samarbete och har riktigt kul. Hör av er till oss för boknig!

När alla äter olika

Jag fick precis en rolig förfrågan om en matlagningsaktivitet. De vill såklart laga något riktigt gott tillsammans och ha en kul kväll. Av gruppens tolv personer är två vegetarianer, en glutenintolerant och en laktosintolerant. Jag tycker att det blir så tråkigt när man ska äta olika mat, så vanligt att de som har en matintolerans eller inte äter något speciellt blir särbehandlade och hamnar lite utanför. Jag vill verkligen hitta något gott som fungerar för alla, men det gör att jag behöver tänka på ett nytt sätt och testa nya recept. Så nästa på tur står kikärtsbiffar med morotstzatsiki. Tipsa mig gärna om smarrig mat som passar för alla!

Nu kör vi!

Nu är det äntligen premiär för KastrullKarlssons verksamhet i Åhus. I samarbete med Handelsbaren ordnar vi matlagningskvällar för dig och dina kollegor, kunder eller vänner. Det är så galet kul att vara igång! Vill du göra något annorlunda med dina kollegor? Skapa ett oförglömligt minne för dina kunder? Fira faster Signes 70-årsdag tillsammans med familjen? Hör av dig till oss för bokning.