Vilket gäng! Här lagades det mat och dracks vin hela kvällen. Ju fler kockar desto bättre soppa stämde verkligen. Menyn för kvällen var
- Creme Ninon med löjrom, riven pepparrot och hemgjorda ostflarn
- Hjortinnanlår med rödvinssås, pommes de alsace och dragonglaserade rödbetor
- KPS (se receptfliken) med grädde.
Till det provsmakade vi två viner till respektive dryck.
Stort tack till alla kockar för en riktigt bra kväll!
Tidigare i livet, när jag jobbade inom försäkringsbranschen, åt jag julbord så det stod härliga till. Kunder och leverantörer ville bjuda på julbord. Företaget jag jobbade på, och jag själv ville också bjuda mina kunder på julbord. Hur gott jag än tyckte det var i början så var jag ganska trött på julmaten när det äntligen var julafton.
Därför har jag satt ihop en alternativ julmeny som jag tycker att du och dina kollegor eller kunder ska komma och laga tillsammans med mig på Handelsbaren i Åhus. Julsmakerna finns med, men det är ingen traditionell julmat så du kommer inte att ha tröttnat på den när julafton kommer.
Boka snabbt! Julen närmar sig och antalet kvällar är begränsade.
Dessutom får alla med sig en laddning med KastrullKarlssons egen sill, glöggkryddor och lite annat gottis.
Vi ses!